Nieuws uit de sector

Aanwervingscampagne

Aviato, het tewerkstellingscentrum van Brussels Airport, lanceert een nieuwe aanwervingscampagne voor Brussels Airport om de meer dan duizend jobs op de luchthaven te helpen invullen en de huidige teams op het gebied van passagiers- en bagageafhandeling alsook de logistiek te versterken. 

Op Brussels Airport, de tweede economische pool van het land, zijn er momenteel meer dan 1.200 openstaande jobs. Werkzoekenden, studenten, nieuwkomers en iedereen die op zoek is naar een nieuwe uitdaging is dan ook meer dan welkom om zich kandidaat te stellen. 

'Na twee moeilijke crisisjaren is het hoge aantal vacatures vandaag vooral een positief en hoopvol teken van herstel. Het passagiersverkeer leeft opnieuw op en dus hebben we de juiste mensen nodig om mee die vlotte operaties te kunnen verzekeren. We zijn blij dat we opnieuw die rol van jobmotor voluit kunnen opnemen, en nu is het belangrijk dat alle luchthavenbedrijven, met de ondersteuning van Aviato, het nodige talent kunnen vinden', zegt Arnaud Feist, voorzitter van Aviato. 

De profielen die gezocht worden zijn zeer divers. Van vliegtuigtechnieker tot bewakingsagent of airport security agent, verkoper, redcap, check in agent, administratief bediende, ... Voor elke achtergrond en opleidingsniveau is er een job op de luchthaven te vinden.

Meer leest u hier.