Nieuws uit de sector

ICT@HOME

CVO Semper organiseert ICT-cursussen 'ICT@HOME'. Deze zijn beschikbaar vanaf 1 oktober 2021.

@HOME staat voor waar je wil, wanneer je wil en op je eigen tempo. Je kiest dus zelf je eigen lesmomenten maar kan wel rekenen op individuele coaching van een ICT-lesgever. Je volgt de cursussen volledig online via de elektronische leeromgeving Moodle. Je peilt je eigen voortgang via zelftests en krijgt feedback op de ingeleverde oefeningen. Loop je vast tijdens één van de opdrachten dan kan je bij je lesgever terecht via een online individueel contactmoment.

Je enige deadline is de einddatum van de cursus: dan moet je de leerstof doorlopen hebben en de verwachte taken ingediend hebben. Dan krijg je ook de definitieve feedback van je ondersteunende leerkracht.

Een greep uit het aanbod:

Start to Office met Microsoft @HOME: je leert teksten invoeren en opmaken in Word, je leert hoe Excel je kan helpen bij het uitvoeren van rekentaken, je leert foto’s en afbeeldingen opslaan en invoegen.

Een website maken met Dreamweaver 1 @HOME: Je wil voor je winkel of vereniging een website maken?  Je leert een professionele responsive website bouwen met Dreamweaver en krijg inzicht in de basiscomponenten van elke website: html en css.

Meer info leest u hier.